Ta strona korzysta z plików cookie, aby poprawić doświadczenie użytkownika podczas korzystania z jej treści. Pliki cookie, sklasyfikowane jako wymagane, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji witryny. Używamy również opcjonalnych plików cookie, które pomagają nam analizować i rozumieć, w jaki sposób korzystasz z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w Twojej przeglądarce tylko za Twoją zgodą. Masz również możliwość rezygnacji z tych plików cookie, jednak rezygnacja ta może wpłynąć na wygodę przeglądania.
Te pliki cookie są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania witryny. Kategoria ta obejmuje wyłącznie pliki cookie, które zapewniają podstawowe funkcjonalności i zabezpieczenia witryny. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych osobowych.
Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać określone funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.
Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o wskaźnikach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.
Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze doświadczenia użytkownika.
Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania odwiedzającym odpowiednich reklam i kampanii marketingowych. Te pliki cookie śledzą odwiedzających w witrynach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.
Catering dietetyczny przeznaczony dla osób, które chcą wykluczyć gluten ze swojej diety z uwagi na alergie, nietolerancje lub z innych powodów.
Produkty z pszenicy, owsa, żyta, jęczmienia zastępujemy naturalnie bezglutenowymi składnikami takimi jak ryż, proso, gryka, kukurydza, quinoa, amarantus, tapioka, rośliny strączkowe (ciecierzyca, soczewica, groch), mąka z kasztanów oraz orzechy zwracając uwagę na zachowanie jak najlepszych walorów smakowych potraw.
W tym programie ograniczamy zawartość glutenu do minimum, aczkolwiek na terenie kuchni znajdują się produkty zawierające gluten, dlatego też śladowe ilości mogą występować.
Kaloryczność: 1000 kcal, 1200 kcal, 1500 kcal, 1800 kcal, 2000 kcal, 2500 kcal
Możesz wybrać catering dietetyczny:
– całodzienny (5 posiłków)
– lub częściowy (3 lub 4 dania), jednak wówczas o pozostałe posiłki będziesz musiał zatroszczyć się sam.